Rüştü Kazım Yücelen İlkokulu
Çarıklar Mahallesi / ANAMUR

VİZYON

Milli Eğitim Temel Kanununda öngörülen genel amaçlar ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; öğrencilerin kendilerine özgü ihtiyaç ve özelliklerini dikkate alarak onları akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olmaya hazırlamak ve örnek bir dünya okulu olmaktır.

MİSYON

Bilimsel düşünen, öz güven ve öz saygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak. Kurumun varoluş amacına değer katan çalışanlarda, kurumsal aidiyet kültürünü geliştirmek.

Öğretim Şekli :nORMAL

nORMAL